Картопля в горщиках з м'ясом
Інгредієнті
М'ясо будь-яке - 400 Грам
Картопля - 500 Грам
Рослинна олія - 100 мілілітрів
Сіль - 1 Чайна ложка
Перець чорний мелений - 3-4 щіпок
Спеції для м'яса - 3-4 щіпок
Лавровий лист - 2 Штуки
Вода - 2 склянки
Процес Приготування
1. М'ясо миємо й нарізаємо невеликими шматочками. Обсмажуємо на олії на сковороді до утворення рум'яної скоринки. Розкладаємо по горщикам. У мене їх два по 0,6 літра. 2. Чистимо картоплю і нарізаємо кубиками середнього розміру. Обсмажуємо картоплю на сильному вогні. Розкладаємо по горщикам. 3. У кожен горщик додаємо сіль, перець, спеції, лавровий лист. Наливаємо воду. Закриваємо горщики кришками. 4. Ставимо в духовку, включаємо на 200 градусів і готуємо 1 годину.