Картопля в горщиках з м'ясом

30.04.2015 23:12

Інгредієнті

 

М'ясо будь-яке - 400 Грам

Картопля - 500 Грам

Рослинна олія - ​​100 мілілітрів

Сіль - 1 Чайна ложка

Перець чорний мелений - 3-4 щіпок

Спеції для м'яса - 3-4 щіпок

Лавровий лист - 2 Штуки

Вода - 2 склянки

Процес Приготування

 

1. М'ясо миємо й нарізаємо невеликими шматочками. Обсмажуємо на олії на сковороді до утворення рум'яної скоринки. Розкладаємо по горщикам. У мене їх два по 0,6 літра. 2. Чистимо картоплю і нарізаємо кубиками середнього розміру. Обсмажуємо картоплю на сильному вогні. Розкладаємо по горщикам. 3. У кожен горщик додаємо сіль, перець, спеції, лавровий лист. Наливаємо воду. Закриваємо горщики кришками. 4. Ставимо в духовку, включаємо на 200 градусів і готуємо 1 годину.

Картошка в горшочках с мясом