Картопля з зеленню
Інгредієнті
Картопля - 5 Штук
Цибуля зелена - 1 Штука (пучок)
Кріп - 1 Штука (пучок)
Часник - 2-3 зубчики
Олія оливкова - 3 ст. ложки
Майонез - 3 Ст. ложки
Сіль - За смаком
Приправи - За смаком
Процес Приготування
Картопля добре промити водою. Чистити його не будемо. Запікати будемо з шкіркою. Нарізати картоплю часточками і залити оливковою олією. Картоплю посолити, додати приправу для картоплі і перемішати. Деко вистелити пергаментним папером. Духовку розігріти до 200 градусів. Картопля викласти на деко і запікати протягом 40 хвилин. Готуємо соус. Промити зелень проточною водою і просушити рушником. Нарізати дрібно і додати в майонез. Часник дрібно порубати і теж додати в соус. Картопля дістати з духовки. Викласти на порційні тарілки, посипати зеленню і подати з соусом.