Картопля з зеленню

30.04.2015 23:10

Інгредієнті

 

Картопля - 5 Штук

Цибуля зелена - 1 Штука (пучок)

Кріп - 1 Штука (пучок)

Часник - 2-3 зубчики

Олія оливкова - 3 ст. ложки

Майонез - 3 Ст. ложки

Сіль - За смаком

Приправи - За смаком

Процес Приготування

 

Картопля добре промити водою. Чистити його не будемо. Запікати будемо з шкіркою. Нарізати картоплю часточками і залити оливковою олією. Картоплю посолити, додати приправу для картоплі і перемішати. Деко вистелити пергаментним папером. Духовку розігріти до 200 градусів. Картопля викласти на деко і запікати протягом 40 хвилин. Готуємо соус. Промити зелень проточною водою і просушити рушником. Нарізати дрібно і додати в майонез. Часник дрібно порубати і теж додати в соус. Картопля дістати з духовки. Викласти на порційні тарілки, посипати зеленню і подати з соусом.

Картофель с зеленью