Картопляно-курячі котлети

13.06.2015 19:37

Інгредієнти:
  • картопля - 500 г
  • куряче філе - 250 г
  • шинка - 150 г
  • січена зелень кропу, петрушки, базиліку - 2 ст. л.
  • яйця - 2 шт.
  • молоко - 2 ст. л.
  • сіль, чорний мелений перець
  • панірувальні сухарі
  • олія для смаження
Оселедець зі скумбрії.
 
Приготування:
Відварені та дрібно нарізані куряче філе та шинка.
Куряче філе і шинку відварити у злегка підсоленій воді і нарізати дрібними кубиками.
Картопляне пюре.
Почищену картоплю відварити, зцідити воду і добре розтовкти м'ялкою.
Картопляне пюре вимішане з м'ясом.
До картопляного пюре додати порізані шинку і куряче філе та вимішати.
Січена зелень.
Петрушку, кріп і базилік дрібно посікти.
Додаємо до пюре зелень і яйце, солимо, перчимо.
До пюре додати яйце, подрібнену зелень, посолити і поперчити до смаку.
Все вимішуємо.
Все добре вимішати.
Формуємо котлети.
З готової маси сформувати котлети.
Паніруємо котлети.
Котлети обмакати в яєчно-молочній суміші (до яйця додати 2 ст. л. молока, посолити, поперчити і збити вінчиком) і запанірувати в сухарях.
Обсмажуємо котлети.
Запаніровані котлети обсмажити з обох боків до рум'яної скоринки на середньому вогні. Картопляно-курячі котлети готові.
Картопляно-курячі котлети подавати до столу гарячими зі сметаною, чи з овочевим салатом.

Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!