Котлети з гречки
Інгредієнті
Крупа гречана - 1 Стакан
Картопля - 6 Штук (невеликі бульби)
Вода - 1 Стакан
Олія - За смаком (для смаження)
Перець чорний мелений - За смаком
Сіль - За смаком
Процес Приготування
Поки наша крупа готується, ми чистимо картоплю і терм його на дрібній тертці. Коли гречка звариться, почекаємо, поки вона охолоне, а потім додамо до неї картоплю. Ви можете не віджимати картоплю від соку, тоді додавати воду вам не доведеться, якщо ж ви її відіжметься, то потрібно влити передбачений у складі склянку води. Отже, з'єднуємо картопля з відвареної гречкою, додаємо сіль і перець за смаком, перемішуємо все. З отриманої маси формуємо невеликі котлетки, щоб вони краще присмажився. У сковороду наливаємо рослинне масло і ставимо її на вогонь, викладаємо котлети в розігріте масло і обсмажуємо їх до рум'яної скоринки з обох сторін. Спочатку смажимо на великому вогні, щоб схопилася корочка, а потім вогонь зменшуємо і продовжуємо смажити котлети під кришкою. Подаємо котлети з гречки з улюбленим соусом або зі свіжими овочами.