Котлети з гречки

01.05.2015 01:20

Інгредієнті

 

Крупа гречана - 1 Стакан

Картопля - 6 Штук (невеликі бульби)

Вода - 1 Стакан

Олія - ​​За смаком (для смаження)

Перець чорний мелений - За смаком

Сіль - За смаком

Процес Приготування

 

Поки наша крупа готується, ми чистимо картоплю і терм його на дрібній тертці. Коли гречка звариться, почекаємо, поки вона охолоне, а потім додамо до неї картоплю. Ви можете не віджимати картоплю від соку, тоді додавати воду вам не доведеться, якщо ж ви її відіжметься, то потрібно влити передбачений у складі склянку води. Отже, з'єднуємо картопля з відвареної гречкою, додаємо сіль і перець за смаком, перемішуємо все. З отриманої маси формуємо невеликі котлетки, щоб вони краще присмажився. У сковороду наливаємо рослинне масло і ставимо її на вогонь, викладаємо котлети в розігріте масло і обсмажуємо їх до рум'яної скоринки з обох сторін. Спочатку смажимо на великому вогні, щоб схопилася корочка, а потім вогонь зменшуємо і продовжуємо смажити котлети під кришкою. Подаємо котлети з гречки з улюбленим соусом або зі свіжими овочами.

Котлеты из гречки