Печеня зі свинини з картоплею в мультиварці

29.06.2022 12:58
Складові:
600 г молодої свинини,
800 г картоплі,
1 велика цибулина,
2 середні моркви,
40-50 г вершкового або олії,
3-5 зубчиків часнику,
1 ч. л. (без гірки) солі,
⅓ ч.л. чорного меленого перцю,
½ ч.л. меленої паприки,
2 ст. подрібненої зелені,
лавровий лист.
 
Приготування:
 Увімкніть режим «Випічка» або «Спека» і розтопіть маслом у чаші мультиварки. Наріжте цибулю великими півкільцями, викладіть у чашу і обсмажте протягом 10 хвилин, помішуючи. Наріжте м'ясо невеликими шматочками і викладіть до цибулі. Перемішайте та обсмажуйте ще 20 хвилин, помішуючи. Тим часом очистіть картоплю, наріжте великими шматочками і викладете в чашу, посипте зеленню, додайте моркву, нарізану крупними шматочками, посоліть, поперчіть, додайте дрібно нарізаний часник і залийте водою або бульйоном так, щоб рідина покрила продукти. Закрийте кришку та встановіть режим "Гушіння" на 1-1,5 години. За кілька хвилин до закінчення режиму додайте в чашу мультиварки лавровий лист.
Жаркое в мультиварке из говядины