Пісочне печиво "Їжачки"

30.04.2015 23:07

Інгредієнті

 

Вершкове масло - 150 г

Ваніль - 10 г

Борошно - 600 г

Сіль - 1 щіпка

Цукор - 300 г

Яйце - 3 шт

Розпушувач - 10 г

Сухий сніданок кульками - 370 г

Процес Приготування

 

Масло вершкове до моменту приготування повинно підтанути, його разом з цукром і ваніллю збиваємо в пишну масу. Після додаємо яйця і продовжуємо збивати. Тепер черга просіяного борошна, розпушувача і солі. Замішуємо м'яке масло, загортаємо в харчову плівку і прибираємо в холод на 30 хвилин. Після охолодження тісто нарізаємо на шматочки і скочується кульки приблизно з волоський горіх. Якщо ви більше любите плоске печиво, злегка пріплюсніте кульку. Тепер саме копітка: обвалюють тісто в кульках сніданку, попутно придавлюючи і вдавлюючи його в печенько. Тепер викладаємо печеньки на Пекарській папір на деко, намагайтеся відступати достатньо, тому що тісто трохи розбухне. Випікаємо в духовці при 180 градусах 15-20 хвилин. При бажанні ви можете збільшити або зменшити розмір печеньки. У тісто також можна додати рубані горіхи.

Песочное печенье