Пісочне печиво "Їжачки"
Інгредієнті
Вершкове масло - 150 г
Ваніль - 10 г
Борошно - 600 г
Сіль - 1 щіпка
Цукор - 300 г
Яйце - 3 шт
Розпушувач - 10 г
Сухий сніданок кульками - 370 г
Процес Приготування
Масло вершкове до моменту приготування повинно підтанути, його разом з цукром і ваніллю збиваємо в пишну масу. Після додаємо яйця і продовжуємо збивати. Тепер черга просіяного борошна, розпушувача і солі. Замішуємо м'яке масло, загортаємо в харчову плівку і прибираємо в холод на 30 хвилин. Після охолодження тісто нарізаємо на шматочки і скочується кульки приблизно з волоський горіх. Якщо ви більше любите плоске печиво, злегка пріплюсніте кульку. Тепер саме копітка: обвалюють тісто в кульках сніданку, попутно придавлюючи і вдавлюючи його в печенько. Тепер викладаємо печеньки на Пекарській папір на деко, намагайтеся відступати достатньо, тому що тісто трохи розбухне. Випікаємо в духовці при 180 градусах 15-20 хвилин. При бажанні ви можете збільшити або зменшити розмір печеньки. У тісто також можна додати рубані горіхи.