Салат "Анастасія"

30.04.2015 18:01

Інгредієнти

Куряче філе - 350 Грам

Пекінська капуста - 1 Штука

Морква по корейскі-- 200 Грам

Яйце - 3 Штуки

Волоські горіхи - 50 Грам

Майонез - 100 Грам

Вершкове масло - 20 Грам

Сіль - 1 Щіпка

Процес Приготування

1. Рецепт приготування салату Анастасія досить простий. Для початку необхідно поставити варити куряче філе.

 2. Готове філе обсушити, остудити і нарізати невеликими шматочками. Можна розібрати на волокна, тоді м'ясо буде ще ніжніше.

3. Пекінську капусту вимити і нашаткувати тонкими смужками.

4. На сковороду покласти шматочок вершкового масла і розтопити. Збити віночком яйця з дрібкою солі. Вилити яйця на сковороду і обсмажити з двох боків до золотистої скоринки. Потім омлет злегка остудити і нарізати тонкими смужками.

5. У салатник змішати куряче філе, пекінську капусту і ячние млинчики. Корейську моркву нарізати і додати в салат. Волоські горіхи можна злегка покришити або викласти в салат цілком. Заправити салат майонезом. Якщо майонез здається занадто жирним, можна замінити його на сметану. Салат Анастасія в домашніх умовах готовий. При подачі його можна прикрасити свіжою дрібно нарізаною зеленню.