Салат "Анастасія"
Інгредієнти
Куряче філе - 350 Грам
Пекінська капуста - 1 Штука
Морква по корейскі-- 200 Грам
Яйце - 3 Штуки
Волоські горіхи - 50 Грам
Майонез - 100 Грам
Вершкове масло - 20 Грам
Сіль - 1 Щіпка
Процес Приготування
1. Рецепт приготування салату Анастасія досить простий. Для початку необхідно поставити варити куряче філе.
2. Готове філе обсушити, остудити і нарізати невеликими шматочками. Можна розібрати на волокна, тоді м'ясо буде ще ніжніше.
3. Пекінську капусту вимити і нашаткувати тонкими смужками.
4. На сковороду покласти шматочок вершкового масла і розтопити. Збити віночком яйця з дрібкою солі. Вилити яйця на сковороду і обсмажити з двох боків до золотистої скоринки. Потім омлет злегка остудити і нарізати тонкими смужками.
5. У салатник змішати куряче філе, пекінську капусту і ячние млинчики. Корейську моркву нарізати і додати в салат. Волоські горіхи можна злегка покришити або викласти в салат цілком. Заправити салат майонезом. Якщо майонез здається занадто жирним, можна замінити його на сметану. Салат Анастасія в домашніх умовах готовий. При подачі його можна прикрасити свіжою дрібно нарізаною зеленню.