Салат літній з молодої картоплі

29.04.2015 16:04
Інгрідієнти:
Молода картопля — 600 г, 
свіжі огірки — 100 г, 
яйця — 2 шт., 
зелень цибулі—100 г, 
зелений салат — 75 г, 
свіжі помідори — 100 г, 
майонез або сметана — 200 г, 
зелень петрушки або кропу — 25 г, 
мелений перець, сіль.
Приготування:

Варену обчищену і охолоджену картоплю, огірки та варені круто яйця нарізають тоненькими скибочками, зелень цибулі — дрібно, листочки зеленого салату — соломкою. Продукти змішують, заправляють майонезом або сметаною, посипають перцем, сіллю і старанно перемішують. Масу викладають у салатницю гіркою, прикрашають листочками салату, скибочками огірків та помідорів, часточками яєць і посипають дрібно нарізаною зеленню.