Салат літній з молодої картоплі
29.04.2015 16:04
Інгрідієнти:
Молода картопля — 600 г,
свіжі огірки — 100 г,
яйця — 2 шт.,
зелень цибулі—100 г,
зелений салат — 75 г,
свіжі помідори — 100 г,
майонез або сметана — 200 г,
зелень петрушки або кропу — 25 г,
мелений перець, сіль.
Приготування:
Варену обчищену і охолоджену картоплю, огірки та варені круто яйця нарізають тоненькими скибочками, зелень цибулі — дрібно, листочки зеленого салату — соломкою. Продукти змішують, заправляють майонезом або сметаною, посипають перцем, сіллю і старанно перемішують. Масу викладають у салатницю гіркою, прикрашають листочками салату, скибочками огірків та помідорів, часточками яєць і посипають дрібно нарізаною зеленню.