Салат "Олена"

30.04.2015 18:03

Інгредієнті

Печериці мариновані - 250 Грам
Кукурудза консервована - 250 Грам
Огірок солоний - 2-3 Штук
Перець солодкий червоний - 1-2 Штук
Цибуля ріпчаста - 1 Штука
Масло вершкове - 1 ст. ложка
Майонез - За смаком
Сіль - За смаком
Процес Приготування

Ріпчасту цибулю чистимо нарізаємо невеликими кубиками. У сковороді розтоплюємо вершкове масло і обсмажуємо на ньому цибулю до золотистого кольору. Потім додаємо до цибулі нарізані шампіньйони і смажимо все ще 5 хвилин. Вогонь виключаємо і чекаємо, поки гриби з цибулею охолонуть. Перець промиваємо і видаляємо з нього насіння, нарізаємо перець на невеликі кубики. Огірок так само ріжемо на кубики, віджимаємо і викладаємо до перцю. Додаємо консервовану кукурудзу. І обсмажені з цибулею гриби, солимо і перчимо до смаку, перемішуємо всі інгредієнти. Перед подачею заправляємо салат майонезом і подаємо до столу.