Салат "Україна"

30.04.2015 18:06
Інгредієнті
 
Морква по корейскі-- 200 Грам
Огірок маринований - 2 Штуки
Шинка - 350-400 Грам (або відварне м'ясо)
Консервований горошок - 200 Грам
Цибулина - 1 Штука
Свіжа зелень - 10 Грам
Майонез - 100-150 Грам
Процес Приготування
 
1. Рецепт приготування салату "Україна" насправді досить простий. Для початку необхідно зварити до готовності гречку в підсоленій воді. Дати їй добре настоятися, а потім остудити. 
2. Тим часом можна зайнятися іншими інгредієнтами. Шинку нарізати невеликими брусочками. Можна використовувати також відварне нежирне м'ясо або куряче філе. 
3. Морква по-корейськи також бажано трохи подрібнити ножем. 
4. Маринований огірок просушити і нарізати середніми кубиками. 
5. Консервований зелений горошок відкинути на друшляк, щоб дати стекти зайвої рідини. 
6. Цибулину очистити і нарізати кубиками. Залити окропом на пару хвилин, потім воду злити і цибулю просушити. Можна також замаринувати цибулю в оцті або підсмажити до золотистого кольору в невеликій кількості рослинного масла. 
7. У салатник зібрати всі інгредієнти. 
8. Свіжу зелень вимити, просушити і подрібнити. Додати в салат. 
9. Заправити за смаком майонезом і ретельно перемішати.