Салат “Великодній”

30.04.2015 17:55

Інгредієнти

2 варених яйця
1-2 помідори
пару листків зеленого салату
близько 100 г домашньої ковбаси
майонез за смаком

Варені яйця, помідори та ковбасу ріжемо доволі крупними шматками, викладаємо у салатницю вперемішку з листям салату. Салат рвемо руками, щоб не зім’яти ножем. По ходу процесу або ж у самому кінці – трохи приправте це все діло майонезом. Можна ще трохи присолити.

Якщо робите салат на тарілці, то дуже гарно, якщо тарілку спершу викласти листками зеленого салату, а вже на нього решту продуктів. Зверху – легку майонезну сіточку.

Замість домашньої ковбаси можна використати запечену полядвицю або шинку, або  магазинну ковбасу. Співвідношення продуктів має бути таким, щоб радувало око. Я багато майонезу не давала, щоб салат не був тяжким – вийшло класно, рекомендую :).

Смачного!