Салат “Великодній”
Інгредієнти
1-2 помідори
пару листків зеленого салату
близько 100 г домашньої ковбаси
майонез за смаком
Варені яйця, помідори та ковбасу ріжемо доволі крупними шматками, викладаємо у салатницю вперемішку з листям салату. Салат рвемо руками, щоб не зім’яти ножем. По ходу процесу або ж у самому кінці – трохи приправте це все діло майонезом. Можна ще трохи присолити.
Якщо робите салат на тарілці, то дуже гарно, якщо тарілку спершу викласти листками зеленого салату, а вже на нього решту продуктів. Зверху – легку майонезну сіточку.
Замість домашньої ковбаси можна використати запечену полядвицю або шинку, або магазинну ковбасу. Співвідношення продуктів має бути таким, щоб радувало око. Я багато майонезу не давала, щоб салат не був тяжким – вийшло класно, рекомендую :).
Смачного!