Салат з капусти та редьки"Поділля"

30.04.2015 17:49
Інгредієнти:
  • капуста - 450 г
  • редька - 300 г
  • морква - 150 г
  • зелень кропу - півпучка
  • винний чи бальзамічний оцет - 2 ст. л. або за смаком
  • рослинна олія (у мене оливкова)
  • сіль та мелений чорний перець
Салат з капусти та редьки. Інгредієнти.
 
Приготування салату з капусти та редьки.
Нашаткована капуста.
Капусту тоненько нашаткувати, посолити і помнути, щоб вона трохи зм’якла.
Натерта редька.
Редьку очистити від шкірки і потерти на терці.
Натерта морква.
Моркву також очистити від шкірки і потерти.
Зазвичай, моркву та редьку для цього салату я тру на дрібний терці (тій, що без зубчиків), тоді салат виходить більш соковитий, що мені дуже подобається. Також можна скористатися теркою для корейської моркви.
Посічений кріп.
Зелень кропу посікти ножем.
Капуста, редька, морква та кріп в мисці.
Капусту, редьку, моркву та кріп викласти у містку посудину, додати олію і перемішати.
Все перемішуємо.
Потім салат поперчити, при потребі досолити, додати оцет за смаком і ще раз перемішати.
Салат з капусти та редьки готовий.

Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!