Шакер-чурек

30.04.2015 23:00

Інгредієнті

 

Масло топлене - 250 г

Борошно - 500 г

Яйця - 1 шт

Цукрова пудра - 300 г

Ванілін

Процес Приготування

 

Відокремити жовток від білка. Топлене масло трошки підігріти. Взяти глибоку чашку, покласти в неї яєчний білок, топлене масло, цукрову пудру і гарненько збити. Додати ваніль і борошно. Замісити круте тісто і скачати з нього невеликі кульки однакового розміру. Взяти деко, застелити його пергаментним папером, змастити маслом і викласти на нього наші кульки. Яєчний жовток збити, змастити ним кульки і поставити випікати в духовку, нагріту до 180 градусів, на 30 хвилин. Готове печиво Шакер-чурек охолодити і посипати цукровою пудрою.

Шакер-чурек